ETS

Elegant Themes Sweden

Elegant Themes

“Elegans” är nyckelordet och Elegant Themes samlar detta bakom en gemensam passion för enkel, vacker design. Det som en gång var ett hobbyprojekt i Nick Roachs universitetslägenhet har vuxit till ett mångsidigt och flexibelt team av WordPress-entusiaster från hela världen. Elegant Themes är inte bara ett företag, det är en emenskap och som håller oss fast vid de gemensammka värden som har fökjt oss under de sedan starten 2009. Vi älskar WordPress, vi älskar Open Source, och mest av allt älskar vi att bygga fantastiska saker för våra fantastiska kunder.

Elegant Themes startade 2009 och har mer än 600 000 kunder. Under processen har det vuxit och är nu mer än 80 anställda i flera olika länder – fjärran från starten då grundaren Nick Roachs satt i en college-lägenhet. Elegant Themes fokuserar numera på sina två senaste teman, Divi och Extra, såväl som sin e-postformulärformulär från Bloom och plugins för sociala medier. WordPress-sidbyggaren som hjälpte till att göra Divi-temat så populärt är också tillgängligt som ett fristående plugin i form av Divi Builder.

Förutom de högkvalitativa produkterna, är en annan anledning till att Elegant Themes är så populära är priserna. För under 100 dollar per år får du tillgång till alla dess teman (inklusive flaggskeppet ‘Divi’) och plugins, vilket gör det mycket konkurrenskraftigt prissatt. Om du planerar att använda Elegant Themes produkter under flera år, kan du köpa det lite dyrare “Lifetime Access”, vilket ger dig tillgång till alla befintliga och framtida produkter mot en engångsavgift på under 300 USD. Det finns också en 30-dagars återbetalningsgaranti utan frågor, på alla inköp, så du kan prova teman och plugins riskfritt.

Elegant Themes fokuserar nu på dess två huvudteman, Divi och Extra, och för närvarande får du fortfarande tillgång till Elegant Themes äldre teman. Emellertid ser dessa teman nu ganska föråldrade ut och kommer att gå i pension, så det är bäst att ignorera dem när man beslutar att andvända sig av Elegant Themes.

Källa: www.elegantthemes.com